Geile amateur panthere (34)

Acties

Informatie

panthere (34)

Bericht van panthere

Ik denk dat ik aardig ben, maar lang niet voor iedereen, ik vertrouw mensen niet zo gemakkelijk, maar hou van communicatie, vooral als de smaken hetzelfde zijn, zoals het delen van hobby's, iets nieuws en leuks doen, van het leven genieten, eigenlijk)

Informatie over panthere

Naam: panthere
Leeftijd: 34
Woonplaats: Kiev
Ik spreek: NL EN FR
Lichaamsbouw: mager
Kleur haar: zwart
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag Ik eet graag HEERLIJK eten) en drink graag koffie drinken is mijn zin van het leven, om eerlijk te zijn haha. Mijn hobbie(s): Sporten, tsoga, veel stretchen, en ook je koningin zijn is mijn favoriete hobby). Mijn favoriete muziek is Retro. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op Ik hou echt van de sterke en zelfverzekerde, maar nog meer van degenen die mij gehoorzamen). Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Je kunt degene hebben die je wilt, maar op handen en voeten is mijn liefde) en mijn favoriete plekje(s) zijn in de armen van mijn geliefde man (jij?). Bij mannen val ik op hun lieve kont)). Piercings: . Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: een beetje een bitch als dat nodig is, maar meestal gewoon een godin). Mijn Sterrenbeeld is tweelingen. Mooi aan mezelf: Ik hou van sterk, zwart en heet voor me. Ik weet wat je denkt! Het is de koffie! Ik hou van koffie! haha. Ik slaap graag naakt omdat het sexy en comfortabel is! Ik doe het de hele nacht hahaha. Mijn levensdoel is: het doel van mijn leven is om gelukkig te zijn en een Toyota Yaris te hebben). Mijn levensmotto is: nooit ophouden!). Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is waarom onbeleefd zijn als het naakt kan zijn? Dus we begrijpen allemaal dat we hetzelfde willen. Alleen komen we hier op verschillende manieren bij. Vertel me over je)). Wil je mij wat vertellen?

Bericht versturen

Deel dit profiel

Suggesties voor jou