Geile amateur perversepenny (40)

Acties

Informatie

perversepenny (40)

Bericht van perversepenny

penny is altijd in voor wat spanning ;)

Informatie over perversepenny

Naam: perversepenny
Leeftijd: 40
Woonplaats: Utrecht
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: bruin
Kleur ogen: groen
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag ik hou van koken. gek op pasta! en drink graag wijn.. Mijn hobbie(s): in mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden/vriendinnen om leuke dingen te doen.. Mijn favoriete muziek is alles waar je lekker op kan dansen.. Mijn geaardheid is hetero en Ik val op een man die vooral niet bang is om zichzelf te zijn.. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is elk standje wat om uitdaging vraagt! en mijn favoriete plekje(s) zijn overal in huis, behalve in bed!. Bij mannen val ik op hun je weet wat ze zeggen over mannen met grote handen?. Piercings: . Relatie: . Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: vooral heel nieuwsgierig en ondernemend. hou van nieuwe dingen ontdekken en kan ook heel impulsief zijn.. Mijn Sterrenbeeld is weegschaal. Mooi aan mezelf: it's all about the ass baby ;). Mijn levensdoel is: zoveel mogelijk nieuwe dingen proberen!. Mijn levensmotto is: just be happy. Webcam je vaak? ja. Rook je? ja. Mijn turn-off is onverzorgde mannen. Wil je mij wat vertellen?

Bericht versturen

Deel dit profiel

Suggesties voor jou