Geile amateur rockxxchick (38)

Acties

Informatie

rockxxchick (38)

Bericht van rockxxchick

Ik ben een lief, eerlijk en een ondeugend meisje. Ik heb graag leuke gesprekken maar ik maak ook graag plezier. Hoe geiler je mij maakt, des te gekker ik wordt. Ik hou van moto's... I am a wild child. Ik krijg graag berichtjes en geef graag liefde.

Informatie over rockxxchick

Naam: rockxxchick
Leeftijd: 38
Woonplaats: Brussel
Ik spreek: NL EN
Lichaamsbouw: slank
Kleur haar: blond
Kleur ogen: blauw
Uiterlijk: blank

Mijn interesses

Ik eet graag spaghetti, pizza, frietjes, scampi, ... en drink graag Cava en champagne, passoa, Jupiler. Mijn hobbie(s): Klussen, mijn diertjes verzorgen, seks en spelen met mijn toys. Mijn favoriete muziek is Rock en metal. Mijn geaardheid is bisexueel en Ik val op Eerlijke mannen die weten wat ze willen en die mijn gevoelige plekjes weten te vinden.. Wil je meer van mij weten?

Mijn intieme gegevens

Mijn favoriete standje is Ik bovenaan en mijn favoriete plekje(s) zijn overal. Bij mannen val ik op hun de borst. Piercings: nee. Relatie: ja. Heb je een sex vraag voor mij?

Meer over mij

Ik heb een blank uiterlijk. Mijn Karakter: lief en eerlijk en een tikje verlegen, bij momenten een beetje ondeugend.. Mijn Sterrenbeeld is stier. Mooi aan mezelf: mijn figuur. Mijn levensdoel is: gelukkig zijn. Mijn levensmotto is: doe wat je graag doet want het leven is te kort om te twijfelen. Webcam je vaak? ja. Rook je? nee. Mijn turn-off is Spuiten in het gezicht. Wil je mij wat vertellen?

Bericht versturen

Deel dit profiel

Suggesties voor jou